Livrare gratuita

Tranport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 Ron platite in AVANS.

Capsule non-gelatinoase / BLUE ICE™ FCLO - Regular

 

Reprezintă standardul de aur al uleiului/grăsimii de pește din ficat de cod extras prin fermentație în loc de folosirea metodelor reci, a temperaturilor înalte sau a metodelor chimice pe care restul industriei le folosește.

Data exp: 12/2023

 

 La inceputul productiei Green Pasture inscripționa data manufacturării produsului, nu data expirării pentru că, ținut în condiții normale, produsul nu expiră ci din contră, pastrat la temperatura camerei (datorita enzimelor care nu snt distruse si "lucreaza") produsul se imbogățește în nutrienți. Din motive regulamentare FDA este mentionat termenul de valabilitate ca fiind  2 ani de la data manufacturarii produsului dar GP declara ca sunt testate cu mult peste data aceasta si produsul se pastreaza excelent si dupa 4 ani*cat era termenul anterior). 

Disponibilitate: Iesit din stoc
Producator: Green Pasture
188,00 lei
138,00 lei
Cu cat cumperi mai mult cu atat economisesti mai mult
Cantitate 1+ 6+
Pret 138,00 lei 138,00 lei

Multe culturi istorice aveau un aliment sacru pe care se bazau să asigure o minte, un corp și un spirit puternic: pește fermentat/ulei de pește fermentat.  Temuților soldați romani li se dădea zilnic o porție de ulei de pește fermentat. Curajoșii vikingi scandinavi aveau un cilindru cu ulei de pește, afară, la ușa fiecărei case. Și unii din noi sunt norocoși să iși amintească de bunica ce mereu avea o sticluță cu ulei de pește la îndemână. 

Este cel mai bun pentru că uleiul se obține prin procedee naturale străvechi, prin fermentație, timp de câteva săptamâni. Nu se procesează termic sau chimic cum e în cazul celorlalte produse de pe piață.

Fermentația/digestia este un proces natural. Astfel furnizează o hrană pre-digerată, mult mai ușor asimilată și utilizată de către corpul nostru păstrând o esență mai puternică a produsului original. Știm foarte bine cum, în ziua de azi, cu cât este mai procesat un aliment cu atât este mai lipsit de gust si proprietăți benefice. 

       Procesul de fermentație este simplu dar cere timp, durează până se ajunge la produsul final. Este un proces simplu de digestie enzimatică și bacteriană a ficatului, eliberându-se uleiul. Uleiul rezultat nu este fermentat, doar metoda de extragere implică fermentarea ficatului. Pe scurt, un proces asemănător aparatului digestiv al unei persoane. Așteptarea însă merită pe deplin! 

Cu alte cuvinte este cel mai natural și asimilabil ulei de pește din ficat de cod, este sănătate la superlativ.

 

MOD DE ADMINISTRARE: 

Doza zilnică sugerată: 2 capsule

Serviri/flacon: 60

 

 ATENȚIE:

Depozitați la frigider sau într-un loc racoros, ferit de lumină.

În cazul în care sunteți una din categoriile următoare: a femeilor însărcinate, care alăptează sau în cazul în care urmați un tratament medicamentos va rugăm să contactați medicul înainte de a consuma.

Nu-l lăsați la îndemâna copiilor!

Acest produs este un supliment alimentar, nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat.

POTENȚIAL ALERGEN! 

 Contine: pește, ceară de albine

 Acest produs este făcut din pește sălbatic, pescuit și poate conține alți alergeni cum ar fi crustaceele. 

Dacă aveți mai multe întrebări si nu v-am putut oferi toate raspunsurile va invităm sa vizitați pagina cu răaspunsuri a celor de la Green Pasture, aici sau să ne trimiteți un mail cu intrebările dumneavoastră la contact@munimuni.ro .

Specificatii produse
Ingrediente ulei fermentat, pește prins în sălbăticie
Tip Uleios, se solidifica la frigider
Greutate 120 gr
Volum 120 caps
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat