Livrare gratuita

Tranport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 Ron platite in AVANS.

Ulei de peste fermentat din ficat de cod, aroma de scorțișoară - Green Pasture Clasic, Blue Ice Fermented Cod Liver Oil - CINNAMON

Reprezintă standardul de aur al uleiului/grăsimii de pește din ficat de cod extras prin fermentație în loc de folosirea metodelor reci, a temperaturilor înalte sau a metodelor chimice pe care restul industriei le folosește.

Culoarea de un negru intens reflectă prezența nutrienților dătători de viață.

Calitate Premium, fermentat, pește prins în sălbăticie.

Testat de o a treia parte pentru puritate.

Tip: lichid

Greutate: 

Volum: 180 ml

Compozitie: ulei de cod fermentat, ulei natural de scortișoara(arbori de Cassia).

Pentru comenzi în cantități mai mari beneficiați de discount substanțial; pentru a vedea prețul la mai mult de 6 bucăți citiți informația din descriere.

In cazul in care doriti sa plasati o astfel de comanda va rog sa trimiteti un mesaj la mail. contact@munimuni.ro 

 

* In urma prevederilor impuse de FDA cei de la Green Pasture au modificat perioada de valabilitate de la 4 ani la 2 ani insa in urma testelor, producatorul sustine ca produsul isi pastreaza calitatea si proprietatile (stocat corespunzator) pana la 2 ani + - 4 ani. 

Pastrat la temperatura camerei, gustul uleiului de peste poate deveni mai puternic in timp deoarece este obtinut prin metoda naturala de fermentare si va continua procesul de fermentare la temperatura camerei. De aceea, daca. comandati mai multe sticle va recomandam sa le pastrati la frigider. 

 

 

Disponibilitate: Iesit din stoc
Producator: Green Pasture
198,00 lei
Cu cat cumperi mai mult cu atat economisesti mai mult
Cantitate 1+ 3+ 6+
Pret 198,00 lei 188,00 lei 178,00 lei

Multe culturi istorice aveau un aliment sacru pe care se bazau să asigure o minte, un corp și un spirit puternic: pește fermentat/ulei de pește fermentat.  Temuților soldați romani li se dădea zilnic o porție de ulei de pește fermentat. Curajoșii vikingi scandinavi aveau un cilindru cu ulei de pește, afară, la ușa fiecărei case. Și unii din noi sunt norocoși să iși amintească de bunica ce mereu avea o sticluță cu ulei de pește la îndemână. 

 Uleiul din ficat de cod(Fermented Cod Liver Oil-FCLO) fermentat ne duce înapoi în timp, când uleiul din ficat de cod era cu adevărat un aliment sacru. Uleiul fermentat din ficat de cod este lacto-fermentat și extras fără procedee termice. Pestii sunt prinși în sistem traditional în regiunea Arctică.

Combinarea acestor însușiri furnizează un aliment pur, curat și bogat în nutrienți, sacru. 

Prețul reflectă calitatea și modul de procesare tradițional, care necesită timp mai îndelungat oferind însă un produs de o calitate "vie", net superioară celorlalte.

Odată desfăcut nu este obligatoriu să îl țineți în frigider dar recomandăm acest lucru pentru a se solidifica și a putea fi administrat mai ușor, pentru a fi mai palatabil. 

Ideal pentru copii, bebeluși (chiar și nediversificați dacă este necesar administrarea vitaminei D) femei însărcinate și persoane în vârstă dar recomandat tuturor categoriilor de vârstă deoarece aduce un plus de viață organismului.

Uleiul din ficat de cod fermentat (Fermented Cod Liver Oil-FCLO)nu este procesat termic și nici presat, este obținut exact după cum se numește, prin fermentare. Această metodă asigură ca nutrienții acestui produs să nu fie distruși. Procesul de fermentare. Procesul de fermentare oferă alte beneficii sănătoase de asemena.

Acest produs conține:

Acizi grași Omega - 3 

Uleiul din ficat de cod fermentat(Fermented Cod Liver Oil-FCLO) conține principalii trei acizi grași omega: EPA, DHA și ALA. Aceștia sunt esențiali pentru organism și asigura funcționarea și dezvoltarea sănătoasă a creierului, articulațiilor, sistemului imunitar si cardiovascular. Acizii grași Omega - 3 sunt mult mai biodisponibili in acest produs decât in alte suplimente pe bază de ulei din ficat de cod, astfel încât corpul dumneavoastră va fi capabil să asimileze si utilizeze mult mai mult din ceea ce consumați. 

Vitamine A & D
Toate suplimentele pe bază de ulei din ficat de cod vor conține aceste vitamine dar de cele mai multe ori sunt sintetice, care au fost adăugate dupa extragere. Uleiul din ficat de cod fermentat conține vitamine A & D obținute natural(esențiale pentru sistemul imunitar și osos) ceea ce le face mult mai ușor de asimilat.

Enzime & Co-factori
Unul dintre motivele pentru care nutrienții din acest produs sunt așa de biodisponibili este pentru că conține enzime naturale si co-factori care ajută la digestia și absorbtia acestor nutrienți si a altor alimente de asemenea.  Unii co-factori aduc alte beneficii, unul în particular  (co-enzima Q10) a demonstrat ca are efecte protectoare asupra sistemului cardiovascular precum și un foarte puternic efect antioxidant.

Alți nutrienți
Procesul de fermentare produce un număr mic de alți nutrienți cum ar fi vitamina K2, esențială vieții.

Nu conține substanțe chimice artificiale 

Nu există vitamine sintetice, metale grele, toxine sau produse chimice artificiale. Totul la acest produs este natural.

Valabilitate: 

Ținut în condiții normale, produsul nu expiră ci din contră, păstrat la temperatura camerei (datorita enzimelor care nu sunt distruse si "lucreaza") produsul se imbogățește în nutrienți. Din motive regulamentare este mentionat termenul de valabilitate ca fiind  2 ani de la data manufacturarii produsului dar GP declara ca sunt testate cu mult peste data aceasta si produsul se pastreaza excelent. 

 Mod de administrare: 

Doza zilnică sugerată in general, in cazul administrarii indelungate: 2 ml. 

Serviri/flacon: 118

Mod de administrare detaliat: (O linguriță este echivalentul a 5 ml.)

 • 11.3kg sau mai puțin - 8 picături/zi/pe cale orală
 • 11.3kg - 15.9 kg - un sfert de linguriță/zi            *1,25 ml
 • 15.9kg - 20.4 kg - o treime de linguriță/zi           *1,7 ml
 • 20.4kg - 25kg - o jumatate de linguriță/zi           *2,5 ml
 • 25kg +           - doua treimi de linguriță/zi          *3,4 ml
 • Copii peste 12 ani și adulți - 1/2 - 1 linguriță/zi    *2,5 - 5 ml
 • Gravide și femei care alăptează: 1-1/2 până la 2 lingurițe/zi
 • Produsul poate fi administrat incepand cu varsta de 3 luni atunci când pediatrul consideră necesar acest lucru.

 * Recomandăm ca acest ulei să fie administrat pe stomacul gol, împreună cu o băutură mai acidă, de exemplu oțet de mere diluat în apă, suc de portocale puțin diluat sau bautură kombucha. 

Administrarea lichidului cu seringa:

Nu împroșcați lichidul cu seringa direct in gură, acesta poate sa depășească cavitatea bucală fiind astfel înghițit incorect. Seringa se folosește doar pentru a doza lichidul.

Dacă mirosul, textura sau aciditatea produsului provoacă la înghițire unele senzații neplăcute luati în considerare:

Acest ulei de pește este o hrană vie, în timpul procesului de producție nimic nu este înlăturat și nimic nu schimbă produsul de la forma sa inițială. Deoarece nu se poate manipula natura, în acest produs este încă prezentă o activitate acida, enzimzatică, naturală. Uneori este posibil să apară o senzație neplăcută în spatele gâtului. Este considerată normală. Încercați să-l luați cu apă călduță sau să il amestecați cu suc sau alimente.

 Atenționări, potential alergen: conține cod pacific (gadus macrocephalus)

 • Depozitați la frigider sau într-un loc racoros, ferit de lumină.
 • În cazul în care sunteți una din categoriile următoare: a femeilor însărcinate, care alăptează sau în cazul în care urmați un tratament medicamentos va rugăm să contactați medicul înainte de a consuma.
 • Nu-l lăsați la îndemâna copiilor!
 • Acest produs este un supliment alimentar, nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat. 
 • Acest produs este procesat intr-o unitate care prelucrează de asemenea și crustacei, alte familii de pește, nuci, produse lactate și produse din soia. 

Datorită conținutului bogat în vitamine liposolubile indispensabile vieții acest produs este extraordinar de benefic însă nu trebuie consumat în exces (vezi doza zilnică); în cazul în care într-una din zile consumați alimente bogate în factori liposolubili recomandăm micșorarea dozei zilnice sau neadministrarea ei în acea zi. 

 

 Informația de pe această pagină are rol de sprijin general, promovare si optimizare a sănătății. Nu intenționează să promoveze acest produs ca medicament, posibilitate de diagnostic, de vindecare, tratament sau prevenire a unei afecțiuni.

 

Specificatii produse
Ingrediente ulei de cod fermentat, ulei natural de scortișoara(arbori de Cassia).
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat