Livrare gratuita

Tranport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 Ron platite in AVANS.

X-FACTOR BUTTER OIL 240 ML – ZMEURĂ

Un superaliment de calitate superioară, o bună sursă de vitamina K2 care uneori poate lipsi din dieta multor persoane.

Grăsime pură provenită de la vaci care pasc iarbă, crescute pe pășune, care pasc exclusiv iarbă special selectată pe creșterea rapidă.

Combinația dintre climat, fertilitate si specii produce un furaj specializat în creștere rapidă și asigură un nivel optim de Activator X. 

 

– Sursă naturală de acizi grași Omega

– Concentrație crescută de ‘Activator-X’

– Mulți alți nutrienți liposolubili

– Provine de la vaci hrănite cu iarbă verde cu creștere rapidă

– Procesat mecanic, nu termic

– Nu conține cazeină și lactoză

 

Volum: 240 ml

 

Info Produs: Centrifugat, Ulei organic cu aromă de zmeură, Ulei de Unt bogat în vitamine

 A se consuma de preferinta pana in Data Exp.: 08.2021 !

 

 

Disponibilitate: 1 in stoc
Producator: Green Pasture
299,00 lei
160,00 lei

X-Factor Gold High Vitamin Butter Oil este obținut din lactate fără a fi tratat termic, din laptele provenit de la vaci care mănâncă 100% iarbă proaspătă.

Combinația dintre iarba specifică, irigată a preeriilor Americii de Nord, calendarul pășunatului, climatul și procesul de extracție sunt toate importante pentru a asigura nivelul maxim al X Factor in uleiul de unt Green pasture. 

Uleiul auriu rezultat are nutrienți din abundență, inclusiv  “Activator X” care a fost descoperit de Dr. Weston A. Price, un medic stomatolog și nutriționist care a călătorit în toată lumea la sfârșitul anilor 1930 pentru a studia dietele a mai mult de o duzină de populații diferite. 

Cercetările sale au relevat faptul că  “Activator X’ este un nutrient solubil în grăsimi găsit numai în unt și în organele animalelor hrănite cu iarbă verde cu creștere rapidă. Acesta acționează ca un catalizator pentru a ajuta organismul să absoarbă și să utilizeze  minerale și chiar ajută la reconstrucția țesuturilor corpului, oase și dinți. Dr. Price a crezut ca acest ulei de unt cu conținut ridicat de vitamină are proprietăți de vindecare uimitoare, mai ales atunci când sunt combinate cu ulei din ficat de cod. X-Factor Gold High Vitamin Butter Oil de la Green Pasture reprezintă o sursă importantă de vitamine A, K si Coenzima Q. 

 

Mod de administrare: 

Doza zilnică sugerată: 1/2 linguriță (2.5g)

Serviri/flacon: 96

Nu depășiți doza recomandată!

Atenționări, potential alergen: conține lapte!

 

  • Depozitați la frigider sau într-un loc racoros, ferit de lumină.
  • În cazul în care sunteți una din categoriile următoare: a femeilor însărcinate, care alăptează sau în cazul în care urmați un tratament medicamentos va rugăm să contactați medicul înainte de a consuma.
  • Nu-l lăsați la îndemâna copiilor!
  • Acest produs este un supliment alimentar, nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat. 
  • Acest produs este procesat intr-o unitate care prelucrează de asemenea și crustacei, alte familii de pește, nuci, produse lactate și produse din soia. 
  • Nu depășiți doza recomandată!

 Informația de pe această pagină are rol de sprijin general, promovare si optimizare a sănătății. Nu intenționează să promoveze acest produs ca medicament, posibilitate de diagnostic, de vindecare, tratament sau prevenire a unei afecțiuni.

 

Specificatii produse
Ingrediente Ulei de Unt bogat în vitamine. Ulei organic cu aromă de zmeură. Nu conține cazeină și lactoză. Conține lapte!
Tip Ulei
Volum 240 ml
Greutate 0.5 kg
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat