Livrare gratuita

Tranport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 Ron platite in AVANS.

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Termeni si conditii:

Se aplica tuturor actualelor si viitoarelor comenzi si alte operatiuni.

Comanda:

Comanda se face exclusiv prin website; odata ce comanda a fost plasata veti primi un mail de confirmare.

Comanda se poate face atat ca “vizitator” al site-ului cat si ca utilizator inregistrat, situatie pe care o recomandam, avand astfel posibilitatea sa acumulati puncte de fidelitate, sa aveti adresa salvata in cazul in care nu reusiti sa finalizati comanda sau pentru viitoarele comenzi caz in care setarile vor fi retinute si reutilizate. Utilizatorul isi va completa datele conform formularului si este raspunzator pentru informatiile pe care le introduce si salveaza. Aceste informatii vor putea fi modificate oricand accesand contul personal.

 

Odata cu finalizarea comenzii clientul isi asuma raspunderea pentru informatiile introduse, garanteaza ca acestea sunt reale si este de acord sa fie contactat prin e-mail sau telefon de catre un reprezentant munimuni.ro pentru confirmarea comenzii.

Odata confirmata comanda aceasta nu mai poate fi modificata!  

Munimuni.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi tras la raspundere pentru informatiile gresit introduse care pot duce la situatii neplacute(comanda intarziata, transmisa la alta locatie) situatie in care toate taxele efectuate in vederea reexpedierii comenzii vor fi suportate de client.

Munimuni.ro isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in urma unei notificari adresate clientului, fara nici o obligatie intre parti, in urmatoarele situatii:

 1. esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 2. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
 3. date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 4. activitatea Clientului poate produce daune site-ului munimuni.ro/partenerilor;
 5. livrari consecutiv esuate;
 6. alte motive obiective: in cazul in care exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, munimuni.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitatile care pot aparea in completarea de catre client a formularelor in vederea finalizarii comenzii. Clientii/utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, complexitatii si necesitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

 

 

 CUM PLATESC?

 

Puteti opta pentru una dintre modalitatile de plata de mai jos:

 

1. Ramburs (plata la livrare)

In functie de metoda de livrare, comanda (valoarea integrala a produselor si a transportului) se va achita la agentul serviciului de curierat rapid. Daca optati pentru plata ramburs si adresa de facturare difera de adresa de livrare, numele destinatarului (persoana fizica) trecut la adresa de livrare trebuie sa coincida cu numele destinatarului trecut la adresa de facturare, cu exceptia situatiilor in care destinatarul este persoana juridica (firma) – astfel, prin aceasta metoda nu puteti trimite produsele altei persoane fizice la alta adresa. Puteti trimite produsele / un cadou altei persoane la o alta adresa doar daca le achitati inainte de livrare prin transfer bancar (OP), mandat postal sau daca platiti online cu cardul de credit sau de debit. Toate costurile ocazionate de trimiterea banilor catre noi prin ramburs (plata la livare) sunt suportate de noi (veti plati doar costul de livare).

 

2. Transfer bancar (Ordin de Plata)

Daca optati pentru aceasta modalitate de plata, comanda dvs. va fi livrata doar dupa intrarea banilor in contul munimuni.ro

Datele beneficiarului platii sunt urmatoarele:

 • Denumire societate: Cudipinele SRL
 • Banca: ING BANK
 • Cont bancar IBAN: RO11INGB0000999904498700
 • Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J12/2255/24.07.2014
 • Cod Unic de Inregistrare: 33417285
 • Atribut fiscal: 
 • Adresa beneficiar: Calea Dorobantilor, Nr.42, Ap.18, Cluj-Napoca, Cluj

Retineti ca pentru identificarea platii dvs. trebuie sa scrieti in clar in OP (ordin plata), la obiectul platii, numarul comenzii/facturii proforme pentru care faceti plata si ca trebuie sa faceti plata cu aceleasi date de identificare (nume, prenume, etc.) cu care ati facut si comanda.

 

 4. Plata prin Paypal 

Daca optati pentru plata prin PayPal si nu detineti cont la Paypal, cand ati fost directionat pe pagina procesatorului, dati click pe optiunea de plata prin card "Pay with my credit or debit card"! Nu mai este obligatoriu sa va faceti un cont la PayPal! 

Paypal (www.paypal.com) este unul dintre cele mai cunoscute si de incredere sisteme de plata online din lume, care foloseste tehnologii de securitate a datelor de ultima generatie si permite efectuarea de plati on-line in conditii de maxima securitate pentru sute de milioane de clienti. 

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Paypal.com. BeSpecial.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de date despre cardul dvs. (pentru efectuarea platii sunteti directionat catre serverele Paypal.com). Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie sa furnizati numarul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra. Nu se percepe nici un comision clientilor pentru tranzactiile cu cardul efectuate in magazinul nostru. 

Desi preturile afisate in magazinul nostru sunt exprimate in LEI, pe pagina procesatorului de plati on-line Paypal valoarea totala a achizitiei efectuate din magazinul nostru se va afisa in USD, convertita pe baza cursului oficial publicat de BNR. In cazul in care cardul utilizat de dvs. pentru efectuarea platii este denominat in LEI sau in alta valuta decat USD, conversia in USD se va face la cursul de schimb comunicat de banca dumneavoastra pentru tipul de card de care dispuneti. Daca dispuneti de un card denominat in USD, tranzactia se va realiza in USD, fara alte conversii. 


Atentie!

 • Pentru evitarea platii duble a unei comenzi, va rugam sa nu reincercati sa platiti online o comanda decat daca aveti certitudinea ca nu ati finalizat anterior plata comenzii respective (mai exact, nu ati ajuns la ecranul de confirmare a platii de catre procesatorul de plati online selectat).

 

Livrarea:

Livrarea se face prin curieri(Fan courier, Urgent Cargus in principal). Durata livrarii dureaza intre 1-3 zile prin curier rapidin functie si de modalitatea de transport aleasa, localitate si de momentul in care faceti plata.

Coletele vor fi livrate prin curier rapid in cazul in care orasul de destinatie se numara printre cele aprox. 4000 de localitati din reteaua curierului nostru; in cazul in care localitatea de destinatie se afla in afara retelei curierului nostru (aceasta abordare este menita sa va protejeze de situatiile in care taxa de livrare creste semnificativ datorita tarifelor pe km taxate de curieri in afara ariei lor de acoperire)va trebui sa ridicati coletul de la cel mai apropiat sediu al curierului.

 

Costul de livrare in Romania este de aprox. 29 lei pe colet  respectiv 21 lei la plata in avans prin transfer bancar/1kg. 

Costul de livrare este suportat de catre cumparator, cu exceptia situatiilor de "livrare gratuita" cand aceste costuri sunt suportate de noi.

            Pentru comenzi care depasesc valoarea de 500 lei cu plata in AVANS prin transfer bancar, transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei.

            Daca locuiti sau aveti drum prin Cluj-Napoca puteti sa ridicati produsele personal, doar alegeti acest aspect la checkout.

Mentiuni Importante: 

• Nu putem fi responsabili pentru niciun fel de prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi sau de alta natura: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sau Posta Romana sa livreze la timp, fapt pentru care Munimuni.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor. 

 

Reclamatii:

 

Returnarea produselor, reclamatii

    Pentru orice neplacere va rugam sa ne contactati in primul rand la numarul de telefon O745552790 sau la email munimunicontact@gmail.com in maxim 3 zile pentru a gasi cea mai buna cale de solutionare.

    Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului(exceptand situatiile in care aceasta survine in cazul unui defect) si prin metoda de retur aleasa de acesta, noi recomandand curierul pentru a putea urmari in timp real coletul. Nu ne asumam raspunderea pentru coletele pierdute/deteriorate in drum spre noi.

    Returnarea produselor se va face obligatoriu in ambalajul original, inclusiv impreuna cu materialele antisoc cu rol de protectie) fara a fi purtate, utilizate/testate sau deteriorate, in termen de 10 zile maxim de la primirea lor de catre client. Returnarea in termen de maxim 10 zile se face fara necesitatea invocarii vreunui motiv si fara aplicarea vreunei penalitati.

In cazul in care alegeti sa returnati un produs, rambursarea sumei achitate se va face in maxim 30 de zile de la data primirii produselor inapoi.

 

Confidentialitate:

 

      Firma noastra doreste sa ofere utilizatorilor o navigare online cat mai usoara si placuta dar in acelasi timp sigura, protejandu-va dreptul la intimitate si la imagine. In acest sens, dorim sa va aducem la cunostinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si faptul ca ne asiguram ca informatiile pe care ni le furnizati sunt folosite doar in scopurile mentionate. 

 

      Firma noastra respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii si mentinerii contactului cu clientii/utilizatorii siteurilor detinute (pentru confirmarea si livrarea comenzilor), precum si in scopul informarii acestora asupra ofertelor/promotiilor/ produselor noi lansate (numai cu acceptul utilizatorilor) si a aspectelor legate de functionarea siteurilor detinute. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, insa doar la solicitarea justificata a acestora sau in cazul in care firma noastra face demersuri pentru recuperarea unor pagube (costuri de livrare si retur) create de clienti neseriosi care lanseaza si valideaza telefonic comenzile lor pe care ulterior nu le mai ridica de la curier sau de de la posta. De asemenea, unele date personale sunt trecute pe plicurile/coletele ce contin produsele comandate de la noi care ajung in posesia firmelor de curierat sau servicii postale ce manipuleaza aceste plicuri/colete. 

      Utilizatorii care si-au dat acordul pentru a primi informari comerciale de la noi pot opta oricand din contul lor pentru incetarea trimiterii informariilor comerciale catre ei. Nu incurajam spam-ul, nu furnizam adresele de e-mail ale utilizatorilor unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul siteurilor detinute, nu divulgam adrese de e-mail altor persoane care acceseaza paginile siteurilor detinute. Utilizatorii care si-au creat cont pe acest site sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si a parolei lor, cat si pentru orice activitate desfasurata din contul respectiv. 


Nota de informare privind protectia datelor personale


Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ne obligam sa administram in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale clientilor. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de clienti si de a tine legatura cu utilizatorii care si-au dat acordul sa primeasca informari comerciale de la noi. 

Utilizatorii sunt obligati sa ne furnizeze datele personale solicitate in formularul de deschidere a contului si de lansare a comenziilor ferme si in formularele de precomanda sau de contact, acestea fiind necesare pentru furnizarea serviciilor si produselor oferite de firma noastra.. Refuzul dvs. de a furniza aceste date determina imposibilitatea de a va furniza serviciile si produsele solicitate. 

Conform legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale. Firma noastra confera dreptul utilizatorilor de a modifica datele de contact inregistrate in contul lor prin simpla autentificare in contul lor si modificarea datelor. De asemenea utilizatorul poate solicita oricand stergerea contului detinut si implicit a datelor inregistrate in contul sau printr-o solicitare scrisa trimisa prin posta sau curierat cu confirmare de primire la adresa societatii noastre care este publicata pe fiecare din siteurile detinute. 

 

 

Securitatea datelor

 

Pentru securitatea si confidentialitatea datelor, inregistrarea si autentificarea utilizatorilor pe siteurile detinute de SC Admis Consultants SRL necesita o parola. Serverele pe care sunt gazduite siteurile noastre sunt protejate impotriva unor eventuale atacuri si dispun de actualizarile de securitate a softurilor folosite la zi. 

Toti angajatii nostri care primesc acces la datele personale ale utilizatorilor sunt informati cu privire la caracterul confidential al acestor date si le trateaza ca atare. Nu toti angajatii nostri au acces la datele personale ale utilizatorilor! 

In cazul platilor on line prin card bancar, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului de plati online (Paypal.com). SC Admis Consultants SRL nu solicita, nu acceseaza si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardurile clientilor. 


Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PayPal care sunt securizate SSL. Munimuni.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de date despre cardul dvs. 

Sistemul de procesare a platilor prin card www.PayPal.com este certificat in programele Verified by VISA sau MasterCard SecureCode, fapt pentru care clientii cu carduri inrolate in aceste programe beneficiaza de protectia oferita de sistemul 3D Secure (sistemului implementat in Romania din anul 2005). Prin autentificarea separata a posesorului de card (cu solicitarea unei parole suplimentare stabilita de utilizator), tranzactiile in sistemul 3D Secure sunt comparabile ca si nivel de securitate cu cele de retragere de numerar la ATM (bancomat) unde se solicita un cod PIN cunoscut doar de posesorul cardului. 

PayPal.com foloseste tehnologii evoluate de verificare si securizare a datelor cardurilor procesate, beneficiind si de monitorizare si certificare permanenta.