Livrare gratuita

Tranport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 Ron platite in AVANS.

Informatii Transport si Returnari

Livrarea:

Expedierea se face prin Urgent Cargus si  Fan courier. Livrarea dureaza intre 1-3 zile prin curier rapid in functie si de localitate si de momentul in care faceti plata.

Coletele vor fi livrate prin curier rapid in cazul in care orasul de destinatie se numara printre cele aprox. 4000 de localitati din reteaua curierului nostru; in cazul in care localitatea de destinatie se afla in afara retelei curierului nostru (aceasta abordare este menita sa va protejeze de situatiile in care taxa de livrare creste semnificativ datorita tarifelor pe km taxate de curieri in afara ariei lor de acoperire) va trebui sa ridicati coletul de la sediul cel mai apropiat al curierului.

 

Costul de livrare in Romania este de cca 29 lei /colet/1kg (Urgent Cargus sau Fancourier) la plata Ramburs sau cca 21 lei in cazul in care plata s-a efectuat in avans, prin transfer bancar. Deoarece plata livrarii se va face direct curierului, pe factura noastra contravaloarea va aparea cu "0". 

Costul de livrare este suportat de catre cumparator, cu exceptia situatiilor de "livrare gratuita" cand aceste costuri sunt suportate de noi.

            Pentru comenzi care depasesc valoarea de 500 lei transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, la plata in avans, in cont.

            Daca locuiti sau aveti drum prin Cluj-Napoca puteti sa ridicati produsele personal, doar contactati-ne telefonic sau prin mesaj privat paginii de facebook munimuni.ro.

Mentiuni Importante: 

• Nu putem fi responsabili pentru niciun fel de prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi sau de alta natura: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sau Posta Romana sa livreze la timp, fapt pentru care Munimuni.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor.