Scutece tip Prefold și Muselină

  1. Prefoldurie sunt utilizate pe scară largă în Statele Unite și Regatul Unit, fiind considerate cel mai convenabil și accesibil sistem de scutece textile.

De ce iubim prefoldurile?

  • sunt ieftine și versatile
  • se pot spăla la 90 grade
  • se uscă repede pe sârmă și în sezonul rece pot fi uscate pe calorifer
  • pot fi folosite ca inserturi atunci când treceți la utilizarea scutecelor cu buzunar
  • sunt de mare nădejde la bebelușii heavy wetteri
  • odată ce ați trecut de etapa scutecitului prefoldurile pot fi folosite pentru uz casnic în tot felul de situații. 

Prefoldurile sunt de mărimi diferite, potrivite pentru diferite etape de dezvoltare:

Marime S (small/mica) este ideală pentru nou-nascuți până la aproximativ 3 luni. Sunt de calitate superioară alcătuite din 3 straturi de bumbac de fiecare parte și 6 straturi în mijloc (3x6x3) realizând astfel un plan mai subțire, așezându-se mai bine pe bebelușii foarte micuți. 

Marime Regular este ideală pentru vârsta de 3 luni - 12 luni insă mulți părinți sunt mulțumiți să rămână cu această mărime până la oliță, deci dacă vi se potrivesc, nu este necesar să mai schimbați cu marimea Toddler (60 x 44cm). Sunt de calitate "supreme" alcatuite din 4 straturi de bumbac de fiecare parte și 8 straturi în mijloc (4x8x4) realizând astfel o excelentă absorbție. 

Aceste prefolduri sunt făcute din  100% bumbac și pot fi spălate la mașină până la 90 grade. Nu recomandăm înălbirea. Se pot usca la uscător, uscare delicată. Vă recomandăm să le spălați înainte de a le folosi. Vă rugăm să rețineți că foarte probabil prefoldurile de bumbac se vor micșora puțin odată spălate.

       2. Scutecele de muselină sunt scutece dintr-o tesătură foarte fină de bumbac 100%, ideale pentru nou-născuți și bebeluși în general. Sunt multifuncționale, practice, versatile și cu sigurantă ar trebui să facă parte din bagajul unui nou-născut pentru a-l sprijini la începutul calatoriei vieții. Sunt foarte utile de la inceput atât ca scutece (există nenumarate moduri de utilizare ca scutec atât de sine stătător când sunt nou-născuti cât și ca adjuvant când cresc) cât și ca servețel (de nădejde pe umăr cand bebe regurgitează), prosopel (ideale pentru mămicile care alăptează), păturică ușoară de vară (când vrem să lăsăm bebelușul fără scutec sau să ferim căruciorul de razele soarelui sau insecte); în orice situație scutecele pătrate de muselină sunt la datorie și prestează foarte bine! 

 

Afisare
Ordonare
Afiseaza
produse

Scutece de muselina Junior Joy

Contine un pachet alcatuit din 12 scutece superfine patr...

98,00 lei 68,60 lei

Scutece tip prefold Junior Joy...

Contine un pachet alcatuit din 6 scutece

59,00 lei 41,30 lei

Scutece tip prefold Junior Joy...

Contine un pachet alcatuit din 6 scutece tip prefold, Junior Joy, calitate suprema, mar...

79,00 lei 55,30 lei