Livrare gratuita

Tranport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 Ron platite in AVANS.

Scutece tip prefold Junior Joy, Regular

Contine un pachet alcatuit din 6 scutece tip prefold, Junior Joy, calitate suprema, marime Regular, excelente de la 3 pana la 12 luni. Prefoldurile sunt formate din mai multe straturi de material cusute impreuna astfel incat sa asigure o absorbtie optima acolo unde e nevoie mai mult. Exista 2 cusaturi interioare care impart prefoldul in 3 sectiuni lungi. Partea din mijloc este partea cea mai groasa, care are cele mai multe straturi, permitand astfel o absorbtie optima. 100% Bumbac Marime Regular: cca. 56 x 37cm inainte de spalare; se pot spala la 90 grade, majoritatea insa considera 40-60 de grade, in mod frecvent, ca fiind suficient.

Producator: Junior Joy
79,00 lei
55,30 lei

Sistemul de scutece Junior Joy's este proiectat avand ca obiectiv principal confortul copilului.

Fabricate cu mare atentie la detalii, scutecele sunt standard pentru toate sistemele de scutece asemanatoare.

Produsele Junior Joy's din categoria scutecelor lavabile sunt proiectate pentru a fi folosite de nenumarate ori, fiind concepute pentru acele familii care nu vor sa mai foloseasca scutece de unica folosinta si vor sa incerce scutecele textile. 

Aceste prefolduri se potrivesc perfect cu linerele Junior Joy.

Aripa Junior Joy se dezvolta de peste 20 ani si continua sa dezvolte noi produse in industria puericulturii.

Pachetul contine 6 scutece tip prefold marime Regular.

Marime Regular este ideala pentru varsta de 3 luni - 12 luni insa multi clienti sunt multumiti sa ramana cu aceasta marime pana la olita, deci daca vi se potrivesc, nu este necesar sa mai schimbati cu marimea Toddler. Sunt de calitate suprema alcatuite din 4 straturi de bumbac de fiecare parte si 8 straturi in mijloc (4x8x4) realizand astfel o excelenta absorbtie.

In cazul in care doriti sa folositi un sistem de scutece textile cat mai convenabil din punct de vedere financiar, prefoldurile sunt solutia ideala. Aceste prefolduri se spala usor la 90 grade si se usca foarte repede, chiar si pe calorifer (interzis la scutecele impermeabile) in anotimpurile reci.

Pentru a le utiliza va fi nevoie de un chilotel/pantalonas de protectie impermeabil(cover, wrap)din lana sau material sintetic si de Nappi Nippas(Snappi) pentru a fixa scutecelul tip prefold. 

 

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat