Livrare gratuita

Tranport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 Ron platite in AVANS.

Ulei de peste fermentat din ficat de cod, gel de ciocolata - Green Pasture, Blue Ice Royal Butter Oil Blend

Acest produs este un amestec alcătuit din ulei de unt cu conținut ridicat în vitamine, fermentat, ulei din ficat de cod cu conținut ridicat de vitamine și gel de ciocolată. 

Aproximativ 75-80 administrari la jumatate de lingurita/zi.

Tip: Gel

Gramaj: 370 gr.

Volum: 188 ml

Pt. comenzi în cantități mai mari beneficiați de discount substanțial; pentru a vedea prețul la mai mult de 6 bucăți citiți informația din descriere.

In cazul in care doriti sa plasati o astfel de comanda va rog sa trimiteti un mesaj la mail munimunicontact@gmail.com 

 

 Data Exp.: 2024 

Disponibilitate: Iesit din stoc
Producator: Green Pasture
219,00 lei
Cu cat cumperi mai mult cu atat economisesti mai mult
Cantitate 1+ 3+ 6+
Pret 219,00 lei 209,00 lei 199,00 lei

Gelul de ciocolata

 • este Raw
 • contine Quinone
 • contine Vitamine A/D
 • contine EPA
 • contine DHA
 • contine acid Lauric
 • contine acid Butiric
 • contine CLA
 • contine acid Myristic

Intr-o jumatate de lingurița de gel (2,5 mg) puteti lua 240 mg de EPA, 144 mg de DHA si 800 mg Omega 3.

Mai mulți nutrienți!

Dr. Weston A. Price a descoperit Uleiul de Unt (High Vitamin Butter Oil) cu conținut bogat în vitamine în anii 1930. Punctul culminant al descoperirii X-factorului a fost efectul extrem al sinergiei dintre tradiționalul ulei din ficat de cod și uleiul de unt cu conținut ridicat în vitamine. Unul fără celălalt nu aveau efectul dorit asupra pacienților însă împreună funcționau ca prin magie.

Factorul-X de aur al uleiului de unt cu conținut crescut de vitamine este obținut din "uleiul" lactat extras la rece de la vaci hrănite 100% cu iarbă cu crestere rapidă naturală. Viteza de creștere a ierbii, sincronizarea păscutului ierbii, soiul ierbii, climatul și modul de recoltare al ierbii sunt toate importante pentru a obține un adevărat "X-Factor de aur", un ulei de unt bogat în vitamine.

Blue Ice Royal Butter Oil/ Ulei din ficat de cod (Fermented Cod Liver Oil-FCLO), fermentat, ne duce înapoi în timp, când uleiul din ficat de cod era cu adevărat un aliment sacru. Uleiul fermentat din ficat de cod este lacto-fermentat și extras fără procedee termice. Pestii sunt prinși în sistem traditional în regiunea Arctică.

Combinarea acestor însușiri furnizează un aliment pur, curat și bogat în nutrienți, sacru. Blue Ice Royal oferă societății un aliment dens în nutrienți și sacru sub forma amestecului din 1/3 X-Factor Gold High Vitamin Butter Oil cu conținut ridicat în vitamine și 2/3 Blue Ice Fermented Cod Liver Oil.

Prețul reflectă calitatea raw și modul de procesare tradițional, care necesită timp mai îndelungat oferind însă un produs de o calitate "vie", net superioară celorlalte.

Green Pasture inscripționează data manufacturării produsului, nu data expirării pentru că, ținut în condiții normale, produsul nu expiră ci din contră, pastrat la temperatura camerei (datorita enzimelor care nu snt distruse si "lucreaza") produsul se imbogățește în nutrienți. Din motive regulamentare este mentionat termenul de 2 ani de la data manufacturarii produsului dar GP declara ca sunt testate cu mult peste data aceasta si produsul se pastreaza excelent. 

 

Odată desfăcut nu este obligatoriu să îl țineți în frigider dar recomandăm acest lucru pentru a se solidifica și a putea fi administrat mai ușor, pentru a fi mai palatabil. Se poate pastra si la temperatura camerei in loc intunecat, in dulap.

 

Acest produs este un supliment alimentar, nu înlocuieste un regim alimentar variat și echilibrat. 

 

Ideal pentru copii, bebeluși (chiar și nediversificați dacă este necesar administrarea vitaminei D) femei însărcinate și persoane în vârstă  dar recomandat tuturor categoriilor de vârstă deoarece aduce un plus de viață organismului.

 

Datorită conținutului bogat în vitamine liposolubile indispensabile vieții acest produs este extraordinar de benefic însă nu trebuie consumat în exces (vezi doza zilnică); în cazul în care într-una din zile consumați alimente bogate în factori liposolubili recomandăm micșorarea dozei zilnice sau neadministrarea ei în acea zi. 

Atenționări: varianta Blend (combinată) conține Lactoză!

Mod de administrare: 

Produsul poate fi administrat incepand cu varsta de 3 luni atunci când pediatrul consideră necesar acest lucru.

(O linguriță este echivalentul a 5 ml.)

 • 11.3kg sau mai puțin - 8 picături/zi/pe cale orală
 • 11.3kg - 15.9 kg - un sfert de linguriță/zi            *1,25 ml
 • 15.9kg - 20.4 kg - o treime de linguriță/zi           *1,7 ml
 • 20.4kg - 25kg - o jumatate de linguriță/zi           *2,5 ml
 • 25kg +           - doua treimi de linguriță/zi          *3,4 ml
 • Copii peste 12 ani și adulți - 1/2 - 1 linguriță/zi    *2,5 - 5 ml
 • Gravide și femei care alăptează: 1-1/2 până la 2 lingurițe/zi

Recomandăm ca acest ulei să fie administrat pe stomacul gol, împreună cu o băutură mai acidă, de exemplu oțet de mere diluat în apă, suc de portocale puțin diluat sau bautură kombucha. 

Nu depașiți doza zilnică recomandată decât dacă ați discutat cu medicul dumneavoastră!

 

 

 Avantaje:

Specificatii produse
Ingrediente Fermented Cod Liver Oil, High Vitamin Butter Oil, Organic cacao powder, Organic vanilla flavor, Silica.
Tip Gel
Volum 188 ml
Greutate 370 gr.
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat