Livrare gratuita

Tranport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 Ron platite in AVANS.

FCLO capsule non-gelatinoase / BLUE ICE™ Royal Butter Oil Blend

Acest produs este un amestec alcătuit din ulei de unt cu conținut ridicat în vitamine și ulei din ficat de cod cu conținut ridicat de vitamine (obținut prin metode străvechi de fermentare a ficatului de cod).

 

Specificatii produs:

 

Ingrediente

Ulei din ficat de cod fermentat, ulei de unt cu conținut ridicat în vitamine, ceară de albine nealbită (ca liant), celuloza din plante (capsule). Toate culorile folosite provin din surse naturale.

Tip

120 Capsule

 

 

 

 Pt. comenzi în cantități mai mari beneficiați de discount substanțial; pentru a vedea prețul la mai mult de 6 bucăți citiți informația din descriere.

In cazul in care doriti sa plasati o astfel de comanda va rog sa trimiteti un mesaj la mail munimunicontact@gmail.com

Data exp: 10.2023

 

Disponibilitate: Iesit din stoc
Producator: Green Pasture
224,00 lei
208,00 lei
Cu cat cumperi mai mult cu atat economisesti mai mult
Cantitate 1+ 3+ 6+
Pret 208,00 lei 203,00 lei 198,00 lei

Mai mulți nutrienți!

 

Dr. Weston A. Price a descoperit Uleiul de Unt (High Vitamin Butter Oil) cu conținut bogat în vitamine în anii 1930. Punctul culminant al descoperirii X-factorului a fost efectul extrem al sinergiei dintre tradiționalul ulei din ficat de cod și uleiul de unt cu conținut ridicat în vitamine. Unul fără celălalt nu aveau efectul dorit asupra pacienților însă împreună funcționau ca prin magie.

Factorul-X de aur al uleiului de unt cu conținut crescut de vitamine este obținut din "uleiul" lactat extras la rece de la vaci hrănite 100% cu iarbă cu crestere rapidă naturală. Viteza de creștere a ierbii, sincronizarea păscutului ierbii, soiul ierbii, climatul și modul de recoltare al ierbii sunt toate importante pentru a obține un adevărat "X-Factor de aur", un ulei de unt bogat în vitamine.

Blue Ice Royal Butter Oil/ Ulei din ficat de cod (Fermented Cod Liver Oil-FCLO), fermentat, ne duce înapoi în timp, când uleiul din ficat de cod era cu adevărat un aliment sacru. Uleiul fermentat din ficat de cod este lacto-fermentat și extras fără procedee termice. Pestii sunt prinși în sistem traditional în regiunea Arctică.

Combinarea acestor însușiri furnizează un aliment pur, curat și bogat în nutrienți, sacru. Blue Ice Royal oferă societății un aliment dens în nutrienți și sacru sub forma amestecului din 1/3 X-Factor Gold High Vitamin Butter Oil cu conținut ridicat în vitamine și 2/3 Blue Ice Fermented Cod Liver Oil.

 

Prețul reflectă calitatea raw și modul de procesare tradițional, care necesită timp mai îndelungat oferind însă un produs de o calitate "vie", net superioară celorlalte.

Green Pasture inscripționează data manufacturării produsului, nu data expirării pentru că, ținut în condiții normale, produsul nu expiră ci din contră, pastrat la temperatura camerei (datorita enzimelor care nu snt distruse si "lucreaza") produsul se imbogățește în nutrienți. Din motive regulamentare este mentionat termenul de 2 ani de la data manufacturarii produsului dar GP declara ca sunt testate cu mult peste data aceasta si produsul se pastreaza excelent. 

 

Odată desfăcut nu este obligatoriu să îl țineți în frigider dar recomandăm acest lucru pentru a se solidifica și a putea fi administrat mai ușor, pentru a fi mai palatabil. Se poate pastra si la temperatura camerei in loc intunecat, in dulap.

 

Ideal pentru copii, bebeluși (chiar și nediversificați dacă este necesar administrarea vitaminei D dar in varianta lichida) femei însărcinate și persoane în vârstă  dar recomandat tuturor categoriilor de vârstă deoarece aduce un plus de viață organismului.

 

Datorită conținutului bogat în vitamine liposolubile indispensabile vieții acest produs este extraordinar de benefic însă nu trebuie consumat în exces (vezi doza zilnică); în cazul în care într-una din zile consumați alimente bogate în factori liposolubili recomandăm micșorarea dozei zilnice sau neadministrarea ei în acea zi. 

 

Atenționări: varianta Blend (combinată) conține Lactoză!

 

POTENȚIAL ALERGEN! 

 Contine: pește, lapte

 Acest produs este făcut din pește sălbatic, pescuit și poate conține alți alergeni cum ar fi crustaceele si laptele . 

 

MOD DE ADMINISTRARE: 

Doza zilnică sugerată: 2 capsule

Serviri/flacon: 60

 

 ATENȚIE:

Depozitați la frigider sau într-un loc racoros, ferit de lumină.

În cazul în care sunteți una din categoriile următoare: a femeilor însărcinate, care alăptează sau în cazul în care urmați un tratament medicamentos va rugăm să contactați medicul înainte de a consuma.

Nu-l lăsați la îndemâna copiilor!

Acest produs este un supliment alimentar, nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat.

Dacă aveți mai multe întrebări si nu v-am putut oferi toate raspunsurile va invităm sa vizitați pagina cu răaspunsuri a celor de la Green Pasture, aici sau să ne trimiteți un mail cu intrebările dumneavoastră la contact@munimuni.ro .

 

 

 

 

Specificatii produse
Ingrediente Ulei din ficat de cod fermentat, ulei de unt cu conținut ridicat în vitamine, ceară de albine nealbită (ca liant), celuloza din plante (capsule). Toate culorile folosite provin din surse naturale.
Tip 120 Capsule
Greutate 144 gr.
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat