Livrare gratuita

Tranport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 Ron platite in AVANS.

BLUE ICE™Ulei fermentat din ficat de peste cartilaginos - Skate - Spicy Orange

BLUE ICE™Ulei fermentat din ficat de peste cartilaginos

(BLUE ICE™ Fermented Skate Liver Oil)

 

Este alegerea ideala atunci cand vine vorba despre uleiul provenit de la pesti cartilaginosi.

 

Ingrediente Ulei fermentat din ficat de pește cartilaginos ulei organic de portocală, ulei organic de lămâie, ulei organic de usturoi. Toate culorile folosite provin din surse naturale.
Volum 240 ml
Tip lichid
Greutate 410 gr.

  

 

 Data Exp.: 06.2021 - 164 lei

* In urma prevederilor impuse de FDA cei de la Green Pasture au modificat perioada de valabilitate de la 4 ani la 2 ani insa in urma testelor, producatorul sustine ca produsul isi pastreaza calitatea si proprietatile (stocat corespunzator) pana la 2 ani + - 4 ani. 

Pana in 3 ianuarie suntem in concediu! 

Sarbatori Fericite!

Disponibilitate: 3 in stoc
Producator: Green Pasture
194,00 lei
164,00 lei
Cu cat cumperi mai mult cu atat economisesti mai mult
Cantitate 1+ 6+
Pret 164,00 lei 164,00 lei

 

 Blue Ice™ Ulei fermentat din ficat de pește cartilaginos (skate fish) este alegerea cea mai bună cand doriti ulei provenit de la pești cartilaginoși.   Uleiul din ficat de pește cartilaginos este complet prin oferirea multor nutrienți intr-un echilibru asemanator cu cel al uleiului de cod. Spre deosebire de uleiul de rechin, uleiul din ficat de pește cartilaginos abundă in vitamine  A, D, E, K, întreaga gamă de acizi grași Omega plus toți nutrienții unici găsiți în ficatul de rechin ca condroitina, alcoxigliceroli şi scualamină.

Testele nutritive, inclusiv Vitaminele A si D, facute pentru uleiurile noastre fermentate variază larg în funcție de metodologie, de laborator si de lot. In prezent știința luptă să răspundă întrebărilor pe care le avem cu privire la alimentele noastre sacre,obținute prin fermentare. 

Există mulți metaboli si co-factori care apar în mod natural facând dificilă măsurarea nutrienților naturali din uleiurile obtinute prin fermentare. Noi stim ca culturile istorice consumau din belșug aceste alimente sacre având beneficii mari , fără standardizarea actuala de cunoștințe. 

 

INGREDIENTE:

 

 Ulei fermentat din ficat de pește cartilaginos, ulei organic de portocală, ulei organic de lămâie, ulei organic de usturoi. 

 Toate culorile folosite provin din surse naturale.

 

POTENȚIAL ALERGEN! 

 Contine: pește

 Acest produs este făcut din pește sălbatic, pescuit și poate conține alți alergeni marini cum ar fi crustaceele. 

 

MOD DE ADMINISTRARE: 

Doza zilnică sugerată: 2 ml. 

Serviri/flacon: 118

Administrarea lichidului cu seringa: Nu împroșcați lichidul cu seringa direct in gură, acesta poate sa depășească cavitatea bucală fiind astfel înghițit incorect. Seringa se folosește doar pentru a doza lichidul.

Dacă mirosul, textura sau aciditatea produsului provoacă la înghițire unele senzații neplăcute luati în considerare:

Acest ulei de pește este o hrană vie, în timpul procesului de producție nimic nu este înlăturat și nimic nu schimbă produsul de la forma sa inițială. Deoarece nu se poate manipula natura, în acest produs este încă prezentă o activitate acida, enzimzatică, naturală. Uneori este posibil să apară o senzație neplăcută în spatele gâtului. Este considerată normală. Încercați să-l luați cu apă călduță sau să il amestecați cu suc sau alimente. 

ATENTIE: 

Depozitați la frigider sau într-un loc racoros, ferit de lumină.

În cazul în care sunteți una din categoriile următoare: a femeilor însărcinate, care alăptează sau în cazul în care urmați un tratament medicamentos va rugăm să contactați medicul înainte de a consuma.

Nu-l lăsați la îndemâna copiilor!

Acest produs este un supliment alimentar, nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat. 

 

Specificatii produse
Ingrediente Ulei fermentat din ficat de pește cartilaginos ulei organic de portocală, ulei organic de lămâie, ulei organic de usturoi. Toate culorile folosite provin din surse naturale.
Volum 240 ml
Tip lichid
Greutate 410 gr.
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat