Livrare gratuita

Tranport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 Ron platite in AVANS.

Red Spot Jeans One Size

Scutecel textil cu buzunar de mărime unică, merge de la aproximativ 4 kg până la 16 kg, în funcție și de conformație. Exteriorul este "Jeans" conferindu-i un aspect aparte, cool, interiorul este din suede cloth astfel încât pielea bebelușului va avea o senzație de uscat (stay-dry). Elasticele moi nu vor lăsa urme nici pe cele mai grăsuțe piciorușe. Scutecelul este conceput cu un insert de microfibră integrat/cusut în scutecel la care se adaugă un insert lung de bambus care se poate îndoi după necesitate.

Producator: BumCheeks
105,00 lei

 

Scutecele textile moderne Bum Cheeks

*Instrucțiuni de întreținere/folosire:

Scutecele  Bum Cheeks sunt scutece One Size (mărime unică), cu buzunar, însemnând că se pot ajusta de la naștere la oliță. Toate scutecele vin cu un insert lung și altul este încorporat în scutecel, lăsând și posibilitatea folosirii lui pe post de scutecel AIO în cazul nou-născuților sau o opțiune în cazul antrenamentului la oliță.  Bumcheeks sunt scutecele cu elastic în jurul taliei și al piciorușelor și capse în jurul taliei, astfel încât să se potrivească perfect, ca un scutec de unică folosință.

Modificarea mărimii este foarte ușoară! Majoritatea scutecelor  Bum Cheeks se vor potrivi bebelușilor de la 4 - 16 kg iar cele două trepte de reglare a mărimii vor permite scutecelului să crească împreună cu bebelușul tău! Pentru a obține mărimea cea mai mică (Small - S) doar capsează cele trei capse din rândul de jos cu rândul superior de capse. Mentru mărimea medie (M) capsați al doilea rând de capse cu rândul superior iar pentru marimea mare (Large - L) lăsați-le necapsate. Lărgimea taliei o puteți regla după necesitate, capsând tabs-urile la ultimele 3 capse pentru mărimea L sau încalecând tabs-urile unul peste celalalt la bebeluși în primele săptămâni de viață.

*Cum au fost concepute scutecele  Bum Cheeks?

Au fost gândite și croite de o mămica din Australia pentru fetița ei cu piciorușe mai dolofane deoarece scutecele care existau atunci pe piață nu o mulțumeau pe deplin, nu i se potriveau bebelușului ei și-i lăsau urme.  Astfel a conceput acest scutecel minunat, mai îngust între picioare decât majoritatea scuteceleor textile cu buzunar, cu elastice blânde și putere mare de absorbție datorită combinației microfibră/bambus și pozitionarea acestor straturi în contact cu lichidul absorbit. 

Elasticul folosit la scutecele  Bum Cheeks este un elastic special folosit la articolele penrtu baie/înot, moale, maleabil dar rezistent la umezală și unele substanțe corozive. Este gentil cu pielea și de aceea nu lasă urme. De asemenea  Bum Cheeks oferă un scutecel ingenios, care poate fi catalogat atât în categoria scutecelor AIO (când e folosit doar cu insertul încorporat) cât și bineințeles în cea a scutecelor cu buzunar. Combinația de absorbant din microfibră și material natural îi oferă o excelentă putere de absorbție și incredibil dar o uscare rapidă a scutecelului. Știm cu toții ce important este și acest aspect.

Pentru noapte, scutecele  Bum Cheeks se folosesc cu succes adăugând booster-ul de noapte tip trifold (booster-ul se achiziționează separat). Astfel se creează 12 straturi de absorbție, rezistând până la 12 ore pe parcursul nopții..

 

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat