Livrare gratuita

Tranport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 Ron platite in AVANS.

Capsule non-gelatinoase / BLUE ICE™ FSkateLO

BLUE ICE™Ulei fermentat din ficat de peste cartilaginos

(BLUE ICE™ Fermented Skate Liver Oil)

Este alegerea ideala atunci cand vine vorba despre uleiulprovenit de la pesti cartilaginosi.

 

Ingrediente Ulei fermentat din ficat de pește cartilaginos ulei organic de portocală, ulei organic de lămâie, ulei organic de usturoi. Toate culorile folosite provin din surse naturale. Sub formă de capsule.
Volum 120 caspule
Tip capsule
Greutate 120 gr.

 

 Data Exp.: 2024

 

Disponibilitate: In stoc
Producator: Green Pasture
189,00 lei
Cu cat cumperi mai mult cu atat economisesti mai mult
Cantitate 1+ 3+ 6+
Pret 189,00 lei 184,00 lei 179,00 lei

Blue Ice™ Ulei fermentat din ficat de pește cartilaginos (skate fish) este alegerea cea mai bună cand doriti ulei provenit de la pești cartilaginoși.   Uleiul din ficat de pește cartilaginos este complet prin oferirea multor nutrienți intr-un echilibru asemanator cu cel al uleiului de cod. Spre deosebire de uleiul de rechin, uleiul din ficat de pește cartilaginos abundă in vitamine  A, D, E, K, întreaga gamă de acizi grași Omega plus toți nutrienții unici găsiți în ficatul de rechin ca condroitina, alcoxigliceroli şi scualamină.

Testele nutritive, inclusiv Vitaminele A si D, facute pentru uleiurile noastre fermentate variază larg în funcție de metodologie, de laborator si de lot. In prezent știința luptă să răspundă întrebărilor pe care le avem cu privire la alimentele noastre sacre,obținute prin fermentare. 

Există mulți metaboliti si co-factori care apar în mod natural facând dificilă măsurarea nutrienților naturali din uleiurile obtinute prin fermentare. Noi stim ca culturile istorice consumau din belșug aceste alimente sacre având beneficii mari , fără standardizarea actuala de cunoștințe. 

VALABILITATE:

BEST BEFORE 03.2022

Green Pasture inscripționează data manufacturării produsului, nu data expirării pentru că, ținut în condiții normale, produsul nu expiră ci din contră, pastrat la temperatura camerei (datorita enzimelor care nu snt distruse si "lucreaza") produsul se imbogățește în nutrienți. Din motive regulamentare FDA este mentionat termenul de valabilitate ca fiind  2 ani de la data manufacturarii produsului dar GP declara ca sunt testate cu mult peste data aceasta si produsul se pastreaza excelent si dupa 4 ani*cat era termenul anterior). 

 

INGREDIENTE:

 

 Ulei fermentat din ficat de pește cartilaginos, ulei organic de portocală, ulei organic de lămâie, ulei organic de usturoi. 

 Toate culorile folosite provin din surse naturale.

 

POTENȚIAL ALERGEN! 

 Contine: pește

 Acest produs este făcut din pește sălbatic, pescuit și poate conține alți alergeni marini cum ar fi crustaceele. 

 

MOD DE ADMINISTRARE: 

Doza zilnică sugerată: 2 caspule. 

Serviri/flacon: 60

 

ATENTIE: 

În cazul în care sunteți una din categoriile următoare: a femeilor însărcinate, care alăptează sau în cazul în care urmați un tratament medicamentos va rugăm să contactați medicul înainte de a consuma.

Nu-l lăsați la îndemâna copiilor!

Acest produs este un supliment alimentar, nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat.

 

Specificatii produse
Ingrediente Ulei fermentat din ficat de pește cartilaginos ulei organic de portocală, ulei organic de lămâie, ulei organic de usturoi. Toate culorile folosite provin din surse naturale. Sub formă de capsule.
Tip capsule
Volum 120 caspule
Greutate 120 gr.
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat